VIDEO-TERÀPIA

TALLER DE VIDEO-TERAPIA CON JOVENES

¿Què és?

El taller de video-teràpia  esta format per un conjunt de 4 sessions socio-educatives i una experiència laboral personalitzada, tot enfocat a l’orientació formativa-laboral.

Les sessions estan basades en la tècnica de la vídeo-teràpia, que consisteix en la realització activitats diverses introduint l’auto-gravació per tal de facilitar l’auto-observació i l’autoconeixement. Per altre banda es realitzen dinàmiques centrades en la identificació de potencialitats, dificultats, necessitats i motivacions, per tal de saber qui som i on volem arribar.

El taller van dirigit a adolescents i joves que es troben en un moment d’incertesa i desconeixement personal, tant a nivell formatiu com laboral. I a traves de la realització del mateix podran acabar construint el seu projecte de vida i trobar el seu camí.

Resultats obtinguts

Actualment s’han realitzats aquests tallers per a donar resposta a la demanda de la Fundació Nous Cims, que centra el seu treball, entre d’altres, a becar a joves en la seva formació acadèmica.

Tenint en compte els diversos indicadors, es valora positivament la realització dels Tallers, donat que dels 35 joves amb els que s’han treballat, el 75% ha trobat la seva motivació i ha conformat el seu projecte de vida o estan encaminats a fer-ho.

Per altre banda, els professionals dels centres on s’han portat a terme els tallers han observat una evolució significativa en tots els joves i valoren com exitós la implementació del Taller en els seus projectes educatius.

Finalment Self-Education valora de forma positiva les valoracions externes i la transformació social i personal observada en el joves durant la consecució del taller, que encara que contant amb una curta durada, a mostrat un impacte molt significatiu.

A continuació es mostren algunes de les cites recollides a l’enquesta de valoració dels joves:


“Me ha gustado mucho, gracias a estas sesiones sé lo que quiero hacer. Espero volveros a veros”

“Molt bé, m’ha ajudat molt a orientar-me i saber altres sortides que no sabia,gràcies als Coach ho he aprés. Gracies.”

“M’han ajudat molt a obrir-me i m’agradaria seguir fent video-teràpia”

“Me ha gustado mucho, estas oportunidades son muy pocas en la vida”

“És una experiència molt bona i ajuda molt a obrir-me a la gent”

“M’ha agradat molt això, perque et coneixen i t’ajuden en el que necessites”


 

One thought on “VIDEO-TERÀPIA

Deja un comentario